Site icon TLIFE

Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια που του στοίχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους σκύλος.

Ο παρουσιαστής – ηθοποιός, που πολλές φορές έχει αποδείξει την αγάπη του για τα ζώα, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του σκύλο με τον οποίο πορεύτηκε για αρκετά χρόνια. Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του σκύλο με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από διάφορες στιγμές τους, το οποίο συνόδευσε με ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο.

«Αντούλη….σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας.. Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντική (κι ας μην το καταλάβαινα). Ήσουν το καλύτερο σκυλί.. μου λείπεις πολύ.. Σε αγαπάω .. Εις το επανιδείν» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στην ανάρτησή του.

Όπως έκανε γνωστό στην πορεία, με νέα ανάρτηση, ο παρουσιαστής δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους ακολούθους του και θέλησε να τους ευχαριστήσει, μέσω story. Στο μήνυμά του, που δημοσίευσε απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιουλίου, ο Νίκος Μουτσινάς επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον βαθύ πόνο που τελικά του «άφησε» ο χαμός του τετράποδου φίλου του.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα σας.. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες για να καταφέρω να κάνω αυτό το βίντεο για τον Αντούλη.. για να υπάρχει και εδώ ανάμεσα σε στιγμές απ’ την καθημερινότητα και την ζωή μου σαν άλμπουμ… κι όποτε θέλω να το βλέπω.. έχω να θυμάμαι πολλά.. δεν χωράνε 15 χρόνια σε ένα βίντεο… Η ανιδιοτελής αγάπη που νιώθουμε από τα ζωάκια μας, όταν φύγει, κάνει πολύ θόρυβο μέσα στο κενό που αφήνει.. (δεν είμαι μελό, αλλά αυτό είναι το συναίσθημα) Οι κύκλοι κλείνουν, αυτό το ήξερα απ’ την αρχή που τον βρήκαμε και τον πήραμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω.. Είμαι τυχερός γιατί έχω αλλά δύο “τέρατ” να με αγαπούν και να τα αγαπάω..».

© 2024 tlife.gr