Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε μία φλεγμονή για κοιλιακή χώρα, που τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Ο παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», την ερχόμενη Τρίτη 6/6.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, την ανακοίνωση για την τηλεοπτική του επιστροφή επιβεβαίωσε και ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής, όπου έκανε repost και ο Νίκος Μουτσινάς στο Instagram.
«Καλημέρα! Έχουμε καλά νέα! Τρίτη επιστρέφουμε! Έλα παιδιά, έχει μπει και ο τελευταίος μήνας της εκπομπής. Πάμε για χαμό» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στα social media.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λίγο αργότερα και ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στα social media και ανέβασε σέλφι φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, είστε τέλειοι!».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ