Site icon TLIFE

Νίκος Χατζηνικολάου: Η σπάνια φωτογραφία με τα τρία παιδιά του – «Φωτογράφος η μαμά μας»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να επέστρεψε στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του, ωστόσο συνεχίζει να αναπολεί τις ευτυχισμένες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά του.

Για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ANT1 η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη και τα τέσσερα παιδιά του είναι το παν και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media.

Αυτή τη φορά κατάφερε να… μαζέψει τα τρία παιδιά του, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, και να βγάλουν όλοι μαζί μια φωτογραφία, την οποία ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε στο Instagram, το πρωί του Σαββάτου.

«Η… συμμορία με τα μαύρα γυαλιά, σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες! Φωτογράφος η μαμά μας! Η μόνη που καταφέρνει να τους φέρει μέσα στο κάδρο!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, τον 30χρονο Πάνο, ενώ είναι παντρεμένος από το 2004 με την Κρίστη Τσολακάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 17χρονο Κωνσταντίνο, τον 15χρονο Αλέξανδρο και την 12χρονη πια Εύα. 

© 2024 tlife.gr