Nomads: Ο παίκτης που αποχώρησε και η πρώτη του ανάρτηση στα social media [pics]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads έγινε η ένωση των δύο ομάδων και για πρώτη φορά οι παίκτες αγωνίστηκαν ως μονάδες, με σκοπό να κερδίσουν την παραμονή τους στην βίλα. Όμως στο αγώνισμα της επικράτειας δεν έπαιξε ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο οποίος έπρεπε να βρίσκεται στο νοσοκομείο της Μανίλας, ύστερα από έναν τραυματισμό που υπέστη στο πόδι του.

Όμως, στο τέλος του επεισοδίου, βγήκε trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας, όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοινώνει πως ο Λευτέρης αποχωρεί από το Nomads! Μάλιστα, ο Κύπριος παίκτης έχει πάρει ήδη το αεροπλάνο της επιστροφής και φυσικά το κινητό του. Ο personal trainer δεν έχασε χρόνο και έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μετά την αναγκαστική του αποχώρηση από το ριάλιτι περιπέτειας.
Δες τις φωτογραφίες:

“The Hardest Walk U can make is the Walk U make Alone BUT THAT IS THE WALK THAT MAKES YOU THE STRONGEST “ .. . .. . . . . . . #nomadsgr #statement #experience #bestfriends #fittpreneur #winner #always #travel #now #motivation #goals #stronger #reality #wolves #fitness #fit #instagood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lefterishadji_official (@fittpreneur) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164