Νόνη Δούνια: Με την κόρη της, Ρία στη δεύτερη μέρα της AXDW – Φωτογραφίες TLIFE

Μετά από 29 επιτυχημένες διοργανώσεις, η Athens Xclusive Designers Week επέστρεψε το Σάββατο 9 Απριλίου με την επετειακή 30η διοργάνωση, για να μας χαρίσει 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, ένας διάσημος international Guest Designer αλλά και νέα ταλέντα παρουσιάζουν για ακόμη μια χρονιά τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν.

Χθες, Κυριακή 10 Απριλίου συνεχίστηκε η παρουσίαση των νέων συλλογών αρκετών σχεδιαστών με αρκετά λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz να δίνουν το παρών. Ένα από τα πρόσωπα αυτά ήταν και η Νόνη Δούνια η οποία έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και το όνομά της είναι συνυφασμένο με τη μόδα και την αισθητική.

Η Νόνη Δούνια, βρέθηκε στη δεύτερη μέρα της AXDW συνοδευόμενη από την 16χρονη κόρη της Ρία που όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος, έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα ενώ φέρει και πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164