Νόνη Δούνια: Το δημόσιο μήνυμα για τις Ευρωεκλογές – «Τιμή μου που ήμουν στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας»

Η Νόνη Δούνια έκανε την πρώτη της ανάρτηση λίγη ώρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες το απόγευμα της Κυριακής 9/6.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που είχε δίπλα της στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Δήλωσε επίσης «πιο σοφή» από αυτό το ταξίδι.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση της Νόνης Δούνια

«Καθώς οι κάλπες έκλεισαν και ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η εκλογική διαδικασία των Ευρωεκλογών του 2024, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην οικογένειά μου, τους φίλους, τους συνεργάτες μου, μα πάνω από όλα στους συμπολίτες μου, με τους οποίους μοιράστηκα αυτή την τόσο έντονη, μα συνάμα δημιουργική, προεκλογική περίοδο.

Eίναι τιμή μου, που ήμουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό το “ταξίδι”, από το οποίο βγαίνω, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πιο σοφή.
Αφού μου επέτρεψε, μέσω της περιοδείας μου σε όλη την Ελλάδα, να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τόσο αξιόλογους ανθρώπους, όπως ο καθένας από εσάς και να μοιραστώ προβληματισμούς και απόψεις!

Είμαι πάντα δίπλα σας, μαζί σας, για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους και μια πιο ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη!», ανέφερε στην ανάρτησή της», έγραψε η Νόνη Δούνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164