Site icon TLIFE

Νότης Σφακιανάκης: Ποια είναι η 29χρονη κόρη του Αφροδίτη που ετοιμάζεται να παντρευτεί

υχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη αφού, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 10/10 μέσα από το «Πρωινό» η κόρη του τραγουδιστή, Αφροδίτη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον επί χρόνια σύντροφό της.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Αφροδίτη Σφακιανάκη αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση γάμου του αγαπημένου της, ωστόσο η γαμήλια τελετή δεν προγραμματίζεται για το προσεχές διάστημα.

Ποια είναι όμως η 29χρονη κόρη του τραγουδιστή που έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι το ένα εκ των δυο παιδιών του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής που έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες είναι παντρεμένος πολλά χρόνια με τη βρετανίδα Κίλι την οποία γνώρισε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Κω, όταν εκείνη δούλευε ως ξεναγός. Mαζί απέκτησαν δυο παιδιά, τα δίδυμα Αφροδίτη και Απόλλωνα που πλέον είναι 29 ετών.

Τα δυο παιδιά σπούδασαν στο εξωτερικό με τον Απόλλωνα να επιλέγει ως αντικείμενο σπουδών του τη μουσική, ενώ η Αφροδίτη επέλεξε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας.

Και τα δυο παιδιά παρά τη δημοφιλία του πατέρα τους έχουν επιλέξει από πολύ νωρίς να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κανείς από τους δυο δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα Μέσα.

Οι φορές που τους έχουμε δει σε κάποια δημόσια εμφάνιση είναι απειροελάχιστες,  ενώ και στα social media επιλέγουν να κρατούν μια διακριτική στάση διατηρώντας ιδιωτικούς τους λογαριασμούς τους.

Ο Νότης Σφακιανάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τα παιδιά του και είχε αναφέρει πως η κόρη του μοιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα με εκείνον. 

-Έχεις περισσότερη αδυναμία στην κόρη ή στον γιο;
Δεν το ξεχωρίζω. Απλά η κόρη είναι περισσότερο του χαρακτήρα του δικού μου, είναι λίγο πιο απόμακρη, ενώ ο Απόλλωνας είναι πιο βολικός. Ο Απόλλωνας έχει περισσότερα στοιχεία από τη μητέρα του σαν χαρακτήρας.
-Είναι τσαμπουκαλού η κόρη;
-Είναι πιο απόλυτη.

Δες το απόσπασμα στο 35:03

© 2024 tlife.gr