Site icon TLIFE

Ντακότα Τζόνσον – Κρις Μάρτιν: Χώρισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης!

Χωριστούς δρόμους ακολούθησαν ο Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον, οι οποίο διέλυσαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν οριστικά, όπως αποκαλύπτει η MailOnline.

Ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον έκαναν σχέση το 2017 και αρραβωνιάστηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 47χρονος τραγουδιστής «τώρα έχει αποδεχτεί ότι η σχέση έχει τελειώσει – και είναι καλύτερα να προχωρήσει».

Η 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο χωρίς το σμαραγδένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, καθώς έβγαζε βόλτα το σκύλο της στο Μαλιμπού, όπου ζούσε με τον frontman των Coldplay.

Έχει φωτογραφηθεί επανειλημμένα να χορεύει σε συναυλίες των Coldplay όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται περίπου 6.000 μίλια μακριά από τον 47χρονο Martin, ο οποίος βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας των Coldplay, Music of the Spheres.

Το ζευγάρι είχε έναν σύντομο φημολογούμενο χωρισμό το 2019, ο οποίος φέρεται να οφείλεται στο ότι εκείνος πίεζε να αποκτήσουν παιδιά, αλλά γρήγορα τα ξαναβρήκαν.

Το ζευγάρι φάνηκε να είναι μαζί τον Ιούνιο, όταν πηγή δήλωσε στο περιοδικό PEOPLE ότι εξακολουθούν να είναι «δυνατοί», λέγοντας: «Είχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα είναι σίγουρα ξανά μαζί».

Αλλά όπως γράφει η MailOnline, χώρισαν οριστικά, αφού προσπάθησαν μάταια να βρουν τρόπο να παραμείνουν μαζί.

«Ο Chris και η Dakota προσπάθησαν απεγνωσμένα σκληρά τους τελευταίους μήνες να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει. Θα έχουν πάντα αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά και οι δύο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σχέση δεν μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Είναι και οι δύο πολυάσχολοι άνθρωποι, ο Chris βρισκόταν στην Ευρώπη με τους Coldplay και έχουν και οι δύο προσωπικές προτεραιότητες, πάθη και επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν συμπλέκονται φυσικά μεταξύ τους.

Ήθελαν να δουλέψει, αλλά απλά δεν δούλεψε, και τώρα έχουν αποδεχτεί ότι είναι καλύτερο να προχωρήσουν». αναφέρει πηγή.

© 2024 tlife.gr