Ντάνιελ Νούρκα ο νικητής του Survivor 2024

O Ντάνιελ Νούρκα μεγάλος νικητής του Survivor 2024.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος με τον μεγάλο τελικό σε απευθείας μετάδοση από το Γαλάτσι.

Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα ήταν οι τρεις καλύτεροι του φετινού Survivor, μετά τον Γιώργο Γκιουλέκα ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση κερδίζοντας ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Με κίνητρο τις 100.000 ευρώ και το τρόπαιο του νικητή, οι τρεις φιναλίστ έδωσαν σκληρή μάχη στον τελικό, αφού για πρώτη φορά τους είδαμε να αγωνίζονται μπροστά στο κοινό, εφόσον φέτος δεν υπήρξε ψηφοφορία.

Ξεχωριστή βραδιά για τις οικογένειες και τους γονείς των τριών φιναλίστ οι οποίοι βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου εμψυχώνοντας με τον δικό τους τρόπο σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τους αντιπάλους του, με τον Φάνη Μπολέτση να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και την Κατερίνα Δαλάκα να τερματίζει στην τρίτη. 

«Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors, εγώ απλά πετούσα κρίκους», δήλωσε συγκινημένος ο Ντάνιελ Νούρκα σηκώνοντας ψηλά το τρόπαιο του Survivor 2024. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164