Ντέμη Γεωργίου: Αβάσταχτος πόνος για την σύντροφό της – «Μπαίνω στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια»

Δύσκολες στιγμές για την Μαριαλένα Ξηρομερίτη, την σύντροφο της Ντέμης Γεωργίου.

Μετά το τελευταίο «αντίο» στην 39χρονη σεφ, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη μιλώντας στο newsit και στην Έφη Φαναρά περιγράφει τις τελευταίες της στιγμές δίπλα στην Ντέμη Γεωργίου με την οποία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα παντρευόντουσαν. 

«Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε. Ήταν φοβερό. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκαμε έστω μια ώρα να κάνουμε κάτι για εμάς. Ίσως η Ντεμη γίνει η αφορμή να αλλάξει κάτι στο σύστημα υγείας του νησιού» είπε στο newsit  η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.

«Τον Σεπτέμβρη θα παντρευόμασταν, από το 2020 ήμασταν μαζί, η Ντέμη ήταν αυθόρμητη είχαμε πολλά όνειρα όπως να κάνουμε το μαγαζί και να πάμε πολλά ταξίδια» περιγράφει η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.

«Αυτό που ήθελε η Ντέμη ήταν να περάσει η σεζόν, να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν και να πάμε διακοπές στο Μπαλί.

Ονειρευόμασταν να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας αλλά προτεραιότητα ήταν να μεγαλώσουμε το πρώτο μας παιδί και να το κάνουμε να πατήσει στα πόδια του, το εστιατόριο που ανοίξαμε. Το έχτισα εγώ με τα χέρια μου, είμαι αρχιτέκτονας ήξερα τι κάνω και πως να το κάνω λόγω εμπειρίας».

«Μπαίνω στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια»

Μιλώντας για το σοκ που υπέστη η ίδια με την απώλεια της Ντέμης. «Εγώ είμαι πάρα πολύ φορτισμένη, μπαίνω μέσα στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια, αρρωσταίνω, δεν μπορώ ούτε να ξεκλειδώσω την πόρτα. Δεν μπορώ να σταθώ εκεί μέσα. Είμαι σε φάση μετακόμισης, σε 2 εβδομάδες το πολύ θα γυρίσω πίσω στη βάση μου. Θα πάρω μαζί μου και τα πράγματα της» κατέληξε, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164