Ντέμη Γεωργίου: «Ετοιμάζαμε τον γάμο της στην Πάρο» αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης στo TLIFE

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της Ντέμης Γεωργίου.

Η 39χρονη σεφ που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή μετά από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη.

Οι φίλοι της ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένοι τους Ντέμη δεν είναι πλέον μαζί τους.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, ο ίδιος μας αποκάλυψε πως τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού όλοι μαζί σχεδίαζαν τον γάμο της που θα γινόταν στην Πάρο σε δυο μήνες.

«Ετοιμάζαμε τον γάμο της στην Πάρο. Ήμασταν όλοι μαζί οι φίλοι της. εμείς ήμασταν η οικογένειά της και ήμασταν μαζί της μέχρι την τελευταία της πνοή» μας είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Μας έστειλε κάποια μηνύματα το Σάββατο, είχε μια υπερκόπωση, και δεν αισθανόταν καλά. Προφανώς δεν είχε καταλάβει ότι είχε προσβληθεί από κάποιο μικρόβιο. Έπαθε σηψαιμία. Δεν είχε πάει για μερικές ημέρες στη δουλειά γιατί δεν αισθανόταν καλά όπως σου είπα. Έστειλε ένα μήνυμα στη γυναίκα της, “Σβήνω”, σε δέκα λεπτά εκείνη πήγε στο σπίτι τους, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ… Έμεινε εκεί το βράδυ και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα» ανέφερε σε άλλο σημείο στο TLIFE ο δημοσιογράφος.

«Εγώ ήμουν στην Αθήνα, είχα βγει έξω το Σάββατο το βράδυ και τα ξημερώματα Κυριακής βρήκα στο κινητό μου 12 κλήσεις από τη γυναίκα της, τη Μαριαλένα. Μου είπε ότι η Ντέμη έρχεται με ελικόπτερο στην Αθήνα. Η Ντέμη έφτασε 7.30 το πρωί, πήγα αμέσως στο νοσοκομείο και αργότερα ήρθε με το πλοίο και η γυναίκα της με τα κατοικίδιά τους και τον φίλο τους που θα τους πάντρευε, ο οποίος δούλευε και μαζί τους στο εστιατόριό τους» καταλήγει ο Ισίδωρος Φίκαρης για τη Ντέμη Γεωργίου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164