Ντέμη Γεωργίου: Η απάντηση του Ισίδωρου Φίκαρη στα αρνητικά σχόλια – «Αυτό θα ήθελε κι εκείνη»

Tη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη στάση που κράτηση στην είδηση θανάτου της καλής του φίλης, Ντέμης Γεωργίου, έδωσε ο Ισίδωρος Φίκαρης το μεσημέρι της Τρίτης 23/7 μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool.

«Εμείς εδώ ξέρουμε ότι χθες, λίγο πριν βγούμε στον αέρα, ο Ισίδωρος έκλαιγε με αναφιλητά. Συγγνώμη που το λέω» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι για μένα πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και δημοσιογράφος αλλά ήμουν και ένας πολύ καλός φίλος της Ντέμης… Το σπίτι της Ντέμης είναι ανοιχτό, είμαστε εκεί όλοι οι φίλοι της κάθε μέρα, εκεί κοιμάμαστε…Η Ντέμη αυτό θα ήθελε, να χαμογελάμε» ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης από τη δική του πλευρά και αφού στην εκπομπή υποδέχτηκαν ακόμη έναν πολύ στενό φίλο της Ντέμης Γεωργίου, τον Άρτσι Καραχάλιο, ο δημοσιογράφος τόνισε πως η Ντέμη Γεωργίου δεν ήθελε ποτέ να δείχνει σε κανέναν ότι δεν είναι καλά.

«Το μαράζι της ήταν ότι άνοιξε το μαγαζί που ονειρευόταν, έβλεπε τον κόσμο από τις κάμερες κι εκείνη δε μπορούσε να πάει εκεί» είπε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος που ετοίμασε και ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στη μνήμη της καλής του φίλης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164