Ντέμη Γεωργίου: Οι φίλοι της ετοιμάζουν beach party στην Πάρο μετά την κηδεία της – Όλοι στα λευκά και με γέλια

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα πουν αύριο φίλοι και συγγενείς το τελευταίο «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου.

Η 39χρονη σεφ η οποία έχασε τη ζωή της μετά από βακτηριακή λοίμωξη, βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους από το περιβάλλον της αλλά και την σύντροφό της, Μαριελένα Ξηρομερίτη με την οποίο σχεδίαζαν να παντρευτούν. 

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη λίγες ώρες πριν την κηδεία έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram: «Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς. Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.

Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της chef στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164