Site icon TLIFE

Ντέμη Γεωργίου: Πενθούν οι πρώην συμπαίκτες της από το MasterChef – Τα σπαρακτικά μηνύματα που την αποχαιρετούν

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή η Ντέμη Γεωργίου, η σεφ η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Πάρο, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου, ενώ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

Δυστυχώς η άτυχη 39χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την σύντροφό της μαζί με τους φίλους που αποτελούσαν για εκείνη μια μεγάλη οικογένεια.

YouTube video player

Θρήνος στο MasterChef

Η Ντέμη Γεωργίου συμμετείχε στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star από τον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει. Οι πρώην διαγωνιζόμενοι, σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου της, την αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις στα social media.

 

  • Κατερίνα Λένη

«Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς! Εκεί ψηλά έχω μια παρέα φίλων, που είμαι σίγουρη πως θα σε υποδεχτεί και θα κάνετε καλή παρέα… Καλό παράδεισο και καλό ταξίδι στο φως Ντέμη! Να αναπαυθεί και να ηρεμήσει η ψυχούλα σου», έγραψε η Κατερίνα Λένη για τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου.

Ο Γιώργος Πορφύρης δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία με την Ντέμη Γεωργίου πρόσθεσε ένα λευκό περιστέρι για την είδηση του θανάτου της.

Αρκετοί ήταν οι πρώην διαγωνιζόμενοι του MasterChef οι οποίοι αποχαιρέτησαν την Ντέμη Γεωργίου δημοσιεύοντας φωτογραφία της από το πλατό του μαγειρικού διαγωνισμού γράφοντάς της «Καλό ταξίδι».

  • Δημήτρης Μπέλλος

  • Σταύρος Βαρθαλίτης

  • Διονύσης Σαρακίνης

  • Κώστας Νταλιάνης

Συγκινούν τα μηνύματα και στο twitter με τους χρήστες του διαδικτύου να αποχαιρετούν την Ντέμη Γεωργίου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους της. 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, η κηδεία της άτυχης 39χρονης θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο «αντίο» στη δική τους Ντέμη Γεωργίου.

© 2024 tlife.gr