Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Αυτή ήταν η επιθυμία της για το τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στην Ντέμη Γεωργίου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12.00.

Η κηδεία της άτυχης 39χρονης η οποία πέθανε από βακτηριακή  λοίμωξη θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως ενημέρωσαν οι φίλοι της μέσα από τα social media, η επιθυμία της Ντέμης ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά.

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρουν στο βίντεο οι στενοί της φίλοι, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

Δες το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ο Άρτσι Καραχάλιος, στενός φίλος της Ντέμης Γεωργίου ο οποίος θα γινόταν και κουμπάρος στον γάμο της. 

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164