Ντέμης Νικολαΐδης: Με την κόρη του, Μελίνα στο πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Τα γενέθλιά της είχε χθες 12/6 η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι.

Από το πάρτι αυτό, δε θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι κολλητή φίλη της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης 13/6 έκανε και μια αποκάλυψη για το πάρτι αυτό. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως εκτός από τον Ντέμη Νικολαΐδη, παρούσα ήταν και η κόρη του, Μελίνα.

«Χθες είχε γενέθλια η κολλητή μου, η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη. Ήταν και η Μελίνα εκεί. Με συγκίνησε πάρα πολύ γιατί ήταν ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα και ήταν και η Μελίνα, η κόρη που έχει με τη Δέσποινα και ήταν όλοι πολύ αγαπημένοι. Η Αλεξάνδρα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, παιδική μου φίλη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως φαίνεται, η Μελίνα Νικολαϊδη μετά το διαζύγιο των γονιών της διατηρεί εξαιρετική σχέση και με τους δυο αλλά και τους νέους τους συντρόφους. Πρόσφατα μάλιστα η νεαρή κοπέλα βρέθηκε μαζί με τον πατέρα της και τη σύντροφό του στη συναυλία των Coldplay, από όπου ανέβασαν και σχετικά στιγμιότυπα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164