Τα γενέθλιά της είχε χθες 12/6 η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι.
Από το πάρτι αυτό, δε θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι κολλητή φίλη της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης 13/6 έκανε και μια αποκάλυψη για το πάρτι αυτό. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως εκτός από τον Ντέμη Νικολαΐδη, παρούσα ήταν και η κόρη του, Μελίνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Χθες είχε γενέθλια η κολλητή μου, η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη. Ήταν και η Μελίνα εκεί. Με συγκίνησε πάρα πολύ γιατί ήταν ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα και ήταν και η Μελίνα, η κόρη που έχει με τη Δέσποινα και ήταν όλοι πολύ αγαπημένοι. Η Αλεξάνδρα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, παιδική μου φίλη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Όπως φαίνεται, η Μελίνα Νικολαϊδη μετά το διαζύγιο των γονιών της διατηρεί εξαιρετική σχέση και με τους δυο αλλά και τους νέους τους συντρόφους. Πρόσφατα μάλιστα η νεαρή κοπέλα βρέθηκε μαζί με τον πατέρα της και τη σύντροφό του στη συναυλία των Coldplay, από όπου ανέβασαν και σχετικά στιγμιότυπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ