Ντέμης Νικολαΐδης: Ποζάρει για πρώτη φορά αγκαλιά με τη σύντροφο και την κόρη του, Μελίνα – Φωτογραφίες

Τις πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, και την κόρη του, Μελίνα δημοσίευσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο πρώην άσσος των γηπέδων που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική του αθλητική εκπομπή, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/6 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία των Coldplay. Μαζί του, ήταν η κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με την οποία είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ντέμης Νικολαΐδης  έχει αρχίσει να δείχνει μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια, σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, έχει μπει κι εκείνος στον κόσμο των social media, ωστόσο, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα πέραν όσων είχαν να κάνουν με τα επαγγελματικά του. 

Όπως είναι φυσικό, η απόφασή του να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες με την κόρη του και τη σύντροφό του, μόνο ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσαν να αποτελέσουν. Όπως θα δεις, μπαμπάς και κόρη ποζάρουν χαμογελαστοί, πράγμα που αποδεικνύει την εξαιρετική σχέση που έχουν. Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Ντέμη Νικολαΐδης μόνο με τη σύντροφό του, ενώ σε μια τρίτη, βλέπουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή με τη σύντροφο, την κόρη, και έναν ακόμη φίλο του να ποζάρουν όλοι μαζί, δείχνοντάς μας πως η Μελίνα Νικολαΐδη εγκρίνει και με το παραπάνω τη νέα σύντροφο του μπαμπά της.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164