Site icon TLIFE

Ντένης Παπαγεωργίου: Η συνεργασία με τη Lindsay στο Lohan club και η σχέση τους σήμερα

Το καλοκαίρι του 2016 θα αποδειχτεί σημαδιακό για τον Ντένη Παπαγεωργίου, καθώς θα γίνει η αφετηρία για μια νέα επαγγελματική συνεργασία με τη διεθνή ηθοποιό – ένα κορίτσι που γνώρισε σε μια δύσκολη για εκείνη προσωπική στιγμή και υπερασπίστηκε εκείνο το μεσημέρι στην παραλία: τη Lindsay Lohan.

«Ήταν Σεπτέμβριος και η Lindsay ήταν μαζί μου στην Αθήνα. Είχα τη σκέψη να κάνω ένα κλαμπ, όταν μου τηλεφώνησαν για να δω ένα χώρο στην Ιερά Οδό. Της πρότεινα να έρθει μαζί μου. Ήταν ένας ωραίος χώρος, με ιδανικές προδιαγραφές να διαμορφωθεί σε μεγάλο club. Δεδομένου πως η Lindsay ήταν πάντα το “κακό κορίτσι του Χόλιγουντ”, αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύ δυνατό brand name, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να το κάνουμε μαζί. Η δική μου σκέψη ήταν να ονομάσουμε το μαγαζί Lohan. Εκείνη συμφώνησε κι έτσι ξεκίνησε η λειτουργία του». Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα; «Έχουμε παραμείνει φίλοι, επικοινωνούμε τακτικά και πριν από έναν περίπου μήνα ήταν στην Ελλάδα για ένα πάρτι που κάναμε στο Lohan με DJ τον David Morales» λέει ο Ντένης στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Μου τηλεφωνούσαν από εκπομπές και talk shows να πάω ως καλεσμένος. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα. Κυρίως από άποψη, καθώς και λόγω χρόνου δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τηλεόραση, παρά μόνο ντοκιμαντέρ σε συνδρομητικά κανάλια» ξεκαθαρίζει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

© 2024 tlife.gr