Site icon TLIFE

Ντίνος Καρύδης: Οι τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Τζούλια Αργυροπούλου με την οποία απέκτησαν μαζί την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη.

Σε συνέντευξή του το 2022 στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Ντίνος Καρύδης μιλούσε για την αγάπη στην οικογένειά του αλλά και τις οικονομικές του δυσκολίες. 

«Έχω δίπλα μου τη σύζυγο μου που είναι και αυτή μεγάλη σε ηλικία. Η πιο δίπλα, που ντρέπομαι να το πω, είναι η κόρη μου που αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο για να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μου μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι, την έκοψαν και οι μεν και οι δεν», δήλωνε ο Ντίνος Καρύδης.

Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος Καρύδης έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Τον Οκτώβριο του 2023 ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του είχαν βρεθεί στο θέατρο Ήβη και στην πρεμιέρα «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.

Αμέσως μετά το τέλος της παράσταση η οικογένεια πόζαρε μαζί έχοντας στο πλευρό τους τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr