Ντόναλντ Τραμπ: Όταν σήκωσε τον 18χρονο γιο του, Μπάρον σε προεκλογική ομιλία του – Ίδιος ο πατέρας του

Τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα στις ΗΠΑ και στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του υποψήφιου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών έχει ξεκινήσει δυναμικά την προεκλογική εκστρατεία του και μπορεί στο πλευρό του να μη βρίσκεται η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ, ωστόσο βρίσκεται η οικογένειά του και ιδιαίτερα ο μικρότερος γιος του, Μπάρον.

Μάλιστα, ο 18χρονος Μπάρον Τραμπ έκανε το ντεμπούτο του σε προεκλογική συγκέντρωση του πατέρα του, το βράδυ της Τρίτης στη Φλόριντα.

 

Καθώς ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ φιλοξένησε χιλιάδες υποστηρικτές του στο γκολφ κλαμπ του στο Doral της Φλόριντα καλωσόρισε τον 18χρονο γιο του.

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό», είπε ο Ντόναλντ, κοιτάζοντας γύρω από τις πρώτες σειρές του πλήθους. «Πού είναι ο Μπάρον; Σηκωθείτε. Κοιτάξτε τον! … Είσαι πολύ δημοφιλής. Μπορεί να είναι πιο δημοφιλής από τον Ντον και τον Έρικ. Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό. Ντον, πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό, ε;»

Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος είπε «Καλώς ήρθες Μπάρον», καθώς ο γιος του είχε σηκωθεί και χαιρετούσε το πλήθος. Στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ είπε για τον γιο του: «Είχε μια τόσο ωραία, εύκολη ζωή, τώρα έχει αλλάξει λίγο», αποσπώντας θορυβώδεις επευφημίες.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, ο 18χρονος Barron Trump μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164