Ο Άκης Δείξιμος στο ΤLIFE: “Είμαι καραντίνα μόνος με το σκύλο μου” – Τα συμπτώματα και πώς κόλλησε κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος πολιτισμού στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου μίλησε στο TLIFE, για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, λέγοντας πως είναι πέμπτη μέρα σε καραντίνα και η μόνη του παρέα είναι ο σκύλος του!

“Είναι πάρα πολύ εύκολο να το κολλήσει ο καθένας! Να προσέχει ο κόσμος. Εγώ φορούσα τη μάσκα μου, πρόσεχα αλλά δεν ξέρω πως κόλλησα” λέει ο Άκης Δείξιμος στο ΤLIFE.

Ο τραγουδιστής  μας είπε, επίσης ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν την περασμένη Δευτέρα, με δέκατα και πονοκέφαλο και πως μπήκε κατευθείαν σε καραντίνα, ενώ το επόμενο πρωινό υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε θετικό.

Τι νιώθει όμως σήμερα μια βδομάδα μετά; Ποια είναι τα συμπτώματά που έχει; 
“Δόξα τω Θεώ” είμαι κάπως καλύτερα, έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο ο οποίος με βασανίζει όλες αυτές τις μέρες, τα δέκατα έχουν υποχωρήσει και ευτυχώς το περνάω, σχετικά ήρεμα μπορώ να πω, εύχομαι να φύγει με αυτόν τον τρόπο, ήπια.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι και αντιδήμαρχος πολιτισμού στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, μας ενημέρωσε ότι το πρώτο πράγμα, που έκανε μόλις το τεστ βγήκε θετικό ήταν ότι ενημέρωσε τον Δήμαρχο

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164