Ο… απολογισμός του “Ράδιο Αρβύλα” !

Γιορτάζουν, γιορτάζουν και το φωνάζουν εκεί στον ΑΝΤ1 ! Τι γιορτάζουν ; Μα το τρελό… γκραν-πρι τηλεθέασης που κατάφερε να κάνει το “Ράδιο Αρβύλα” για ακόμα μία χρονιά, σημειώνοντας απίστευτες κι ,όμως, αληθινές επιδόσεις στους πίνακες της AGB-Nielsen !

Ετσι, το ευτυχές γεγονός αποφάσισε το κανάλι να μην το αφήσει να περάσει απαρατήρητο και φρόντισε να μας στείλει αναλυτικό δελτίο Τύπου, κάνοντας ουσιαστικά μέσα απο αυτό τον τηλε-απολογισμό της σεζόν που μόλις έκλεισε για την καθημερινή, βραδινή, σατιρική εκπομπή του καναλιού !

Τι λέει συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου ;

“…Το νούμερο ένα πρόγραμμα του ΑΝΤ1, οι αγαπημένοι μας ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έριξαν αυλαία την Τετάρτη και μας ευχήθηκαν “καλό καλοκαίρι” με μια ξεχωριστή εκπομπή.

Για ακόμα μια χρονιά η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μας χάρισε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές, γεμάτες σάτιρα, γέλιο, χιούμορ, αλλά και προβληματισμό.
Η πορεία που σημείωσε η αγαπημένη μας εκπομπή από την έναρξη της σεζόν 2008-2009, έως και τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν εντυπωσιακά ανοδική.
Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν φέτος την εκπομπή κατά μέσο όρο έφτασαν το 1.122.160, ενώ έστω και για ένα λεπτό την παρακολούθησαν 2.574.673 τηλεθεατές.

Το επεισόδιο με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης για φέτος σημείωσε μέσο όρο 51,6% στο κοινό 15-44 και 75,8% στις γυναίκες 15-24. Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, έκλεισε με μερίδιο τηλεθέασης 37,6% στο κοινό 15-44 και 46,5% στις γυναίκες 15-24.

Συνολικά για τη σεζόν 2011-2012, το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Ειδικά στο δυναμικό κοινό 15-44 τερμάτισε πρώτο με 20,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι, ενώ στις γυναίκες 15-24 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 29,1 μονάδες.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μας χάρισε για ακόμα μια σεζόν τις πιο αυθεντικές τηλεοπτικές στιγμές. Στα όμορφα και στα άσχημα, στα σοβαρά και στα αστεία, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, μας κράτησαν την πιο όμορφη παρέα και μας έκαναν να αγαπάμε «αυτή» την τηλεόραση κάθε χρόνο όλο και περισσότερο !…”

Παφ, παφ, παφ… Και αν αναρωτιέστε αυτός είναι ο ήχος από τις… σαμπάνιες !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164