Ο Άρης Σερβετάλης γίνεται… Άγιος Νεκτάριος σε ταινία με άρωμα Χόλιγουντ – Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα

Η ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως έρχεται σε κινηματογραφική ταινία, η οποία αναφέρεται την ζωή και την δράση του Αγίου, μέχρι τη στιγμή που παρέδωσε την ψυχή του στον Κύριο.

Την ταινία «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού) σκηνοθετεί η Αμερικανίδα Ελένα Πόποβιτς, η οποία το 2012 ταξιδεύοντας από την Σερβία για το Λος Άντζελες σε ένα ταξίδι ρουτίνας, διάβασε τον βίο του Αγίου Νεκταρίου και εμπνεύστηκε το σενάριο.

Ο Άρης Σερβετάλης “κρατά” στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος τον Άγιο Νεκτάριο, ενώ ο Mickey Rourke θα ενσαρκώσει τον παράλυτο που θεραπεύτηκε. Τους δύο ηθοποιούς θα πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ, αποτελούμενο από τους: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη και Alexander Petrov.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Jelena Popovic, τη μουσική ο Zbigniew Preisner και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Τα γυρίσματα, που ήταν να αρχίσουν τον Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ξεκίνησαν στις αρχές Ιούνιο στην Ελλάδα, ενώ η παραγωγή περιμένει και τον Αμερικανό σταρ Μίκι Ρουρκ, όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου (Νοέμβριος 1920).

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164