Ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο TLIFE: «Το ότι κάηκε το jet ski ήταν το λιγότερο στα όσα έγιναν»

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το Σάββατο 22/6 στη Βάρης – Κορωπίου. H φωτιά ξεκίνησε από parking σκαφών και φουσκωτών και εκεί υπέστη ολοκληρωτική ζημιά και το jet ski του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου.

Το TLIFE ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος τόνισε ότι δεν κάηκε μόνο το δικό του jet ski, αλλά ακόμα άλλα 20 περίπου, καθώς το είχε σε μαγαζί για επισκευή. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει στο TLIFE, είναι αστείο να γίνεται λόγος για ένα jet ski όταν καταστρέφονται ολόκληρες περιουσίες ανθρώπων και καίγονται τόσα ζώα.

Ο επιχειρηματίας επισημάνει πως δεν στενοχωρήθηκε για τη ολοκληρωτική ζημιά που υπέστη το jet ski του, αλλά για τη μεγάλη καταστροφή στο μαγαζί του ανθρώπου που έκανε τις επισκευές καθώς και για την έκταση που πήρε η φωτιά, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. «Ήταν μια υλική ζημιά και το ότι κάηκε το jet ski ήταν το λιγότερο στα όσα έγιναν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο άνθρωπος που έχει το μαγαζί έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά. Αυτό που έκαναν οι συνεργάτες μου από το ναυπηγείο, ήταν να βοηθήσουμε στην περιοχή που ξέσπασε η φωτιά και να μεταφέρουμε πράγματα άλλων ανθρώπων σε διπλανούς χώρους στάθμευσης σκαφών και σε διπλανές εταιρείες. Είναι σημαντικό και ο κόσμος να λάβει τα μέτρα του για να προστατέψει τα υπάρχοντά του και να διατηρεί καθαρά τα οικόπεδα του από χόρτα, καθώς είμαστε σε μια χώρα με υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών».

Το jet ski του επιχειρηματία δεν ήταν ασφαλισμένο για πυρκαγιά και βρισκόταν στο μαγαζί για επισκευή από τον χειμώνα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος στις περισσότερες πυρκαγιές που ξέσπασαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σπεύδει εθελοντικά για βοήθεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που στήριξε τους πληγέντες και τα ζώα, με κάθε τρόπο που μπορούσε.

Ιούλιος 2023 – Από τη φωτιά στην περιοχή της Μάνδρας

Ιούλιος 2023 – Από τη φωτιά στην περιοχή της Μάνδρας

 

Ρεπορτάζ: Παύλος Χρίστου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164