Site icon TLIFE

Ο Ερωτόκριτος αποκλειστικά στο TLIFE μετά τη ληστεία: «Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, τους έδωσα 500 ευρώ»

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος. Ο ίδιος γνωστοποίησε το συμβάν μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook ανεβάζοντας ένα βίντεο.

Όπως ανέφερε, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον προσωπικό του χώρο, του ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα, με τον ίδιο να τους δίνει 500 ευρώ.

Ο Ερωτόκριτος στο TLIFE

Μιλώντας αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη για το TLIFE, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρει: «Όλα είναι ευλογίες και μαθήματα. Και γι’ αυτό χρειάζεται να κάνουμε μαθήματα αυτογνωσίας, ώστε τέτοια συμβάντα να τα διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία και ηρεμία».

Στη συνέχεια, περιγράφοντας το περιστατικό, συμπληρώνει: «Ήταν ξημερώματα, γύρω στις 3.30. Κοιμόμουν κι άκουσα ένα θόρυβο από το ατελιέ μου. Είχαν εισβάλει στην αρχή εκεί. Άνοιξα τα φώτα, πήγα στο μπάνιο και τότε μπήκαν και στο σπίτι μου. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά μου μαζί. Φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, φαίνονταν μόνο τα μάτια τους. Κρατούσαν και όπλα. Δεν περίμεναν να με δουν όρθιο μπροστά τους και αυτό τους τρομοκράτησε. Φοβήθηκαν ότι έχω καλέσει την αστυνομία.

Με ρώτησαν «Έχεις καλέσει τους μπάτσους;», «Δεν έχω κάνει τίποτα», τους είπα. Αντέδρασα αρκετά ψύχραιμα εκείνη την ώρα για να τους ηρεμήσω, γιατί, ξέρετε, σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνοι φοβούνται περισσότερο από εμάς. Ήθελα να διαχειριστώ την κατάσταση σωστά, να μην τους τρομάξω. Να πάρουν αυτά που ήθελαν και να φύγουν χωρίς να με πειράξουν. Τους είπα πού θα βρουν χρήματα, τα πήραν και έφυγαν».

Ο Ερωτόκριτος καταλήγει μιλώντας στο TLIFE: «500 ευρώ είχα πάνω μου και αυτά τους έδωσα. Κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πάρουν. Πρέπει να ήταν νεαροί σε ηλικία και δεν μου φάνηκαν να είναι Έλληνες. Όλα καλά. Όσα μας συμβαίνουν στην ζωή είναι μαθήματα».  

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE κατέγραψε στιγμιότυπα από το σημείο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr