Site icon TLIFE

Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα Ανδρομάχη

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ενώνουν ξανά τις φωνές τους σ’ ένα «μαγικό» ντουέτο, το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Οι δύο καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων γράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, «ντύνουν» με τις φωνές τους ένα ερωτικό τραγούδι, συνώνυμο της δικής τους προσωπικής ευτυχίας. Τη μουσική έγραψαν οι Βασίλης Κουμεντάκος, Αποστόλης Κυριακίδης και Νεάρχος και τους στίχους ο Βασίλης Κουμεντάκος.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου ρομαντικό και τρυφερό music video, με «φόντο» μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης αφού στα πλάνα βλέπουμε τον Γιώργο Λιβάνη τη στιγμή που κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ανδρομάχη! Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του, τον γιο τους που θα πάρει το όνομα Γεράσιμος.

YouTube video player

Τη σκηνοθεσία του κλιπ έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Το «Δε Μας Χωρίζει Τίποτα», το δεύτερο ντουέτo των δύο καλλιτεχνών μετά το «Η Αγάπη Αυτή», παρουσιάστηκε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικού event και «μάγεψε» αμέσως το κοινό, με αποτέλεσμα να έχει γίνει viral στα social media, όπου οι χρήστες έχουν ήδη δημιουργήσει δεκάδες videoς, ενώ πολλά ζευγάρια το έχουν επιλέξει ως τραγούδι για τη σχέση τους.

 

 

© 2024 tlife.gr