Site icon TLIFE

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του: «Κάθε πράγμα που γίνεται, υπάρχει λόγος που γίνεται»

H Panik Records διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα 13 χρόνια γεμάτα μουσική, λάμψη και επιτυχίες δίπλα στους εκπροσώπους της δισκογραφικής εταιρείας και αγαπημένους celebrities. Μεταξύ άλλων, το παρών στο πάρτι έδωσε και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος ανήκει στη δισκογραφική εταιρία και πριν από μια εβδομάδα περίπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, απάντησε για την περίοδο που διανύει, μετά τη διαμάχη με την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη

«Είμαι σε μια περίοδο πολύ δημιουργική, έχουν ξεκινήσει οι εμφανίσεις μου, έχω μαζί μου τη Λένα Ζευγαρά και τώρα ετοιμάζω και το καινούργιο μου κομμάτι. Αλλαγές στη ζωή μου παντού», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

Σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Εγώ νιώθω πάντα καλά γιατί κάθε πράγμα που γίνεται, υπάρχει λόγος που γίνεται». 

YouTube video player 

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μαζωνάκης ρωτήθηκε για την πιο όμορφη ανάμνηση του καλοκαιριού του και απάντησε: «Με το αν, δεν γράφουμε ιστορία. Φιλιά».

© 2024 tlife.gr