Ο Κλεομένης από τις “Άγριες Μέλισσες” πήγε θέατρο για να απολαύσει την Ουρανία! [pics]

Το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζωγράφου, Summer Festival 2020, πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Η Αθήνα τη νύχτα – restart», με οδηγό τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, που επιχειρεί ένα ταξίδι στα περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα.

Την έρευνα και τα κείμενα υπογράφει η Σοφία Αδαμίδου, τη σκηνοθετική επιμέλεια η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αμαλία Καβάλη και Σήφης Πολυζωίδης. Στο τραγούδι η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού.

Ανάμεσα στον κόσμο που παρακολούθησε την μουσικοθεατρική παράσταση ήταν και ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, ο θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του την καλή του συνάδελφο, Αμαλία Καβάλη, με τη οποία συνεργάστηκαν φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Η τηλεοπτική “Ουρανία” έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνή και ο “Κλεομένης” ήταν εκεί για να της χαρίσει το πιο θερμό του χειροκρότημα, Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς έσπευσε να την συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164