Ο Λάμπρος Λάζαρης στο TLIFE: Τα πρώτα λόγια μετά τον χωρισμό από τη Δανάη Παππά και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Μετά την είδηση του χωρισμού του από τη Δανάη Παππά, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης μιλά αποκλειστικά στο TLIFE. Όπως εξομολογείται στην δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη, και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά.

«Δεν ήξερα ότι δημοσιοποιήθηκε ρεπορτάζ που αφορά εμένα, την πρώην σύντροφο μου Δανάη Παππά και τις οικονομικές διαφορές. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Δεν υπάρχει λόγος. Νομίζω ότι το πιο ωραίο αυτή τη στιγμή θα ήταν να με ρωτήσετε, μετά από τόση εμπειρία που έχω με μία ηθοποιό, ποιος ή ποια ηθοποιός είναι κατά την γνώμη μου ο πιο ταλαντούχος και ο πιο όμορφος/η. Θα προτιμούσα κάποια τέτοια ερώτηση παρά για τα προηγούμενα μου με την Δανάη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Λάζαρης.

Στη συνέχεια, ο Λάμπρος Λάζαρης ξεκαθαρίζει: «Από τη δική μου πλευρά είναι όλα καλά. Έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας με την Δανάη, είναι όλα τέλεια. Δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά».

Λάμπρος Λάζαρης – Δανάη Παππά: Το ακίνητο, τα αυτοκίνητα και οι 140 χιλιάδες ευρώ

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό», το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια). Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164