Site icon TLIFE

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντάει στον Λιάγκα: «Γιωργάκη έχω αρκετά δικά σου μηνύματα, λογικό να σε τρομάζει»

Ο Μάρκος Σεφερλής υποστήριξε χθες Δευτέρα 16/9 με ένα βίντεο στα social media ότι ετοιμάζεται να «ξεμπροστιάσει» όλους όσοι καταφέρθηκαν εναντίον του με επιχειρήματα και με μηνύματα, με αφορμή ένα σκετς του στο Δελφινάριο που σατιρίζει το Nemo.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από το Πρωινό: «Με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι “θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, που υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Εγώ δεν του έστειλα μήνυμα. Όταν λοιπόν κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι έντιμο. Είναι προσωπικό! Δε μπορείς εσύ να με εκβιάζεις ότι θα δώσεις στη φόρα τα μηνύματα».

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Μάρκος Σεφερλής διαβάζοντας τα λόγια του παρουσιαστή στα τηλεοπτικά sites θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

«Το ποιος είναι έντιμος σ’ αυτόν τον χώρο ας αφήσουμε να το κρίνει ο κόσμος!» έγραψε στην ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει:

«Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο». Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

© 2024 tlife.gr