Ο μικρός Μιχάλης και ο δάσκαλός του συγκινούν με το τραγούδι τους! Βίντεο

Ο Στέργιος Παρίζας θεωρεί τον εαυτό του τον πιο τυχερό δάσκαλο του κόσμου. Εγώ θα τον χαρακτήριζα ως τον καλύτερο δάσκαλο του κόσμου και το παρακάτω βίντεο είναι το επιχείρημά μου. Η αγάπη του για τη μουσική – ήξερε από πολύ μικρός ότι αυτό θα κάνει όταν μεγαλώσει- του έδωσε τη δύναμη να εμπνεύσει αλλά και να εμπνευστεί από τον μικρό Μιχάλη. Έβαλε λοιπόν στίχους και μουσική και έφτιαξε το κομμάτι “Να μην ξεχνάς να αγαπάς”.

Το τραγούδησε μάλιστα με τον μικρό του μαθητή για να αποχαιρετήσουν τη φετινή σχολική χρονιά και το αφιέρωσαν σε “όλους εμάς τους μεγάλους και ‘σοφούς’ που πολλές φορές ξεχνάμε τις πιο απλές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής.”

Το συγκινητικό βίντεο με το τραγούδι τους έχει καταφέρει να κάνει πολλά “χτυπήματα” στο YouTube και φυσικά ο Στέργιος -που είναι δάσκαλος στο σχολείο στα Μαριτσά της Ρόδου- δέχτηκε πολλά επαινετικά σχόλια.

Η ανταπόκριση του κόσμου τον έκανε να γράψει τα παρακάτω λόγια: “Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα συγκινητικά λόγια. Ο σκοπός της δημοσιοποίησης της ενδοσχολικής μας προσπάθειας είναι διττός. Αφενός, να – ει δυνατόν – εμπνεύσουμε τους ανθρώπους που θα το δουν, να ζουν πιο αληθινά, να εκφράζονται, να δημιουργούν και να αγαπάνε ελεύθερα. Αφετέρου, υπάρχει η προσωπική μου ανάγκη να βροντοφωνάξω – και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου παρέχουν κάτι τέτοιο – πως μέσα στα σχολεία σήμερα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν μέσω των μαθητών τους να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Μην σας ακούγεται ρομαντικό. Το ΤΩΡΑ είναι το μεγαλύτερο δώρο.”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164