Site icon TLIFE

Ο “Μπαμπαστρούμφ” αναλαμβάνει δράση στο Mega ;

Αναμονή τέλος για τον… Μπαμπαστρούμφ ! Ναι, ναι, η πρωτότυπη, νεανική σειρά του Mega που βρίσκεται στο… συρτάρι από πέρσι, έφτασε η ώρα να πετάξει από πάνω της την ναφθαλίνη ! Οι Megaλικοί αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο του να μην τα καταφέρουν τελικά να βγάλουν στον αέρα τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων των Βασιλιάδων, έχουν αρχίσει να καταστρώνουν νέα σχέδια για το πρόγραμμά τους, σε ότι έχει να κάνει από τον Γενάρη και μετά.

Πλαν Μπι θα σας έλεγα ότι καταστρώνουν, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν την… μαύρη τρύπα που μπορεί να αφήσει πίσω της στο πρόγραμμα η ματαίωση της προβολής της άκρως πετυχημένης, καθημερινής σειράς τους. Ετσι, ανάμεσα στα άλλα που έχουν ακουστεί, εκεί στην Μεσογείων αποφάσισαν να ξεπαγώσουν την ιδέα του Μπαμπαστρούμφ.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σενάριο σειράς το οποίο τους είχε πριν από περίπου δύο χρόνια ενθουσιάσει, είχαν προχωρήσει μάλιστα και στο κάστινγκ, αλλά στην συνέχεια αποφάσισαν να την παγώσουν για λίγο και ξέρετε, τίποτα μονιμότερο εκ του προσωρινού.

Οσο για το τι ακριβώς μας αφηγείται η σειρά; Κεντρικοί ήρωές της, είναι οι… τριαντάρηδες που δεν λένε να μεγαλώσουν αλλά ξέρουν να το διασκεδάζουν. Μια παρέα 5 φίλων ταλαντεύεται ανάμεσα στην ωρίμανση και στην παιδικότητα και αναρωτιέται αν όντως θα καταφέρει να μπει κάποτε στον «κόσμο των μεγάλων».

Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, την σκηνοθεσία ο Σέργιος Κωνσταντινίδης και σύμφωνα με το αρχικό κάστινγκ, πρωταγωνιστούν οι : Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε ρόλους-έκπληξη η Θέμις Μπαζάκα, ο Δάνης Κατρανίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

© 2024 tlife.gr