O νέος έρωτας της Δέσποινας Ολυμπίου!

Ο Πάνος Δούκας είναι ο γοητευτικός άντρας που έχει κάνει την τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου να χαμογελά ξανά. Η τραγουδίστρια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του καλού της, ο οποίος είναι 37 ετών και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, σύμφωνα με τη εφημερία Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα.

Όπως σχολιάζουν άτομα από το περιβάλλον της Δέσποινας Ολυμπίου, ο Πάνος έχει όλα όσα έψαχνε να βρει η Δέσποινα. «Είναι gentleman, την προσέχει, έχει χιούμορ και είναι δημιουργικός» αποκάλυψε στην εφημερίδα Real φίλος της τραγουδίστριας. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

O Πάνος είναι συνέχεια δίπλα της κα περνούν καθημερινά πολλές ώρες μαζί, ενώ η αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι βόλτες στην θάλασσα και τα ρομαντικά δείπνα σε γνωστά στέκια της Αθήνας και των νοτίων προαστίων. Ο Πάνος βρίσκεται πολύ συχνά στο μαγαζί όπου τραγουδά η Δέσποινα και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη του αφιερώνει ερωτικά τραγούδια, δείχνοντας τα συναισθήματά της για εκείνον.

Το TLIFE είχε γράψει πως η Δέσποινα είναι και πάλι ερωτευμένη από την ημέρα των γενεθλίων της, που του αφιέρωσε τραγούδι, καθώς έκανε ένα πάρτυ για τους καλούς της φίλους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164