Ο Νίκος Αναδιώτης με τη «Νίκη» στην Ευρωβουλή και οι δηλώσεις για «την ομοφυλοφιλία που είναι αμαρτία»

Με επιτυχία ο Νίκος Αναδιώτης εκλέγεται στις Ευρωεκλογές 2024 με το κόμμα, «Νίκη».

Ο γνωστός ηθοποιός με αρκετές συμμετοχές σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη μετά τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία. 

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία! Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε αναφέρει λίγους μήνες πριν  στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1.

Ποιος είναι ο Νίκος Αναδιώτης

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, ενώ μεγάλωσε στο Αίγιο. Σπούδασε  Γυμναστική Ακαδημία, Εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ ξεκίνησε να σπουδάζει και Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα.

Ως μοντέλο, συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Βασιλιάδες» του Mega.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Νίκος Αναδιώτης το 2014 βρέθηκε δίπλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην ομάδα του Happy Day η οποία διένυε την πρώτη της εποχή στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

Ακολούθησε η συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Νίκος Αναδιώτης βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες της παρουσιάστριας της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» στον Alpha.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τόσο εύκολα κάποιες καταστάσεις μέσα μου. Είχα ξεκινήσει κάτι και όταν ξεκινάω κάτι θέλω να το φέρνω εις πέρας. Είπα στον εαυτό μου θα κάνεις υπομονή, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο. Έκανα την υπομονή μου και αυτό έβγαινε και μπορεί να μην έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε στην εκπομπή», δήλωνε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το τέλος της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

 

 

Νίκος Αναδιώτης: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Έχοντας βαθιά πίστη στο Θεό, ο γνωστός ηθοποιός – πρώην μοντέλο, σχεδόν σε κάθε του συνέντευξή του αναφέρεται στην πίστη του αλλά και στον χρόνο που περνά κατά τις επισκέψεις του σε Θρησκευτικούς Ναούς και μοναστήρια.

Τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Αναδιώτης συζητήθηκε αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά από δηλώσεις του για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δεν θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν την μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του», δήλωνε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει, ευθύνονται και αυτοί σε. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε», είχε αναφέρει στο «Happy Day» ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολούθησε η εμφάνιση στο συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

 

Ο Νίκος Αναδιώτης τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» εκεί όπου μίλησε λεπτομερώς για τις τοποθετήσεις του μετά την ψήφιση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε καταλήξει ο Νίκος Αναδιώτης στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Νίκος Αναδιώτης, εκτός από επικριτές, βρήκε και υποστηρικτές, αφού μετά τις σημερινής Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο ίδιος εκλέγεται με το κόμμα «Νίκη», έτοιμος για να περάσει στην Ευρωβουλή. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164