Site icon TLIFE

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ψάχνει να βρει έναν έρωτα τρελό μέσα από το νέο του τραγούδι

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία «Έκπτωτος Άγγελος», η οποία παρέμεινε καρφωμένη στο Νo.1 των ραδιοφώνων για  έξι μήνες, σπάζοντας τα κοντέρ σε YouΤube και Spotify, έρχεται με νέα τεράστια  επιτυχία που έχει τίτλο «Ψάχνω Να Βρω».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, πιστός στην στρατηγική που ακολουθεί κάθε καλοκαίρι, σας παρουσιάζει ένα τραγούδι γεμάτο θετική διάθεση, που απογειώνεται με την μοναδική ερμηνεία του! 

Το νέο αυτό single θα περιλαμβάνεται στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία  του νέου προσωπικού δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου, κάτι που θα είναι και το μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Το νέο τραγούδι «Ψάχνω Να Βρω» είναι σε μουσική Χρήστου Σαντικάϊ και Γιάννη Φρασέρη, με τους στίχους να υπογράφει ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το «Ψάχνω Να Βρω» οπτικοποιήθηκε από τον κορυφαίο στο είδος του Alex Konstantidis, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στη Μήλο, ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, και το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 

To νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου – «Ψάχνω Να Βρω» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

 

YouTube video player

© 2024 tlife.gr