Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλεσμένοι σε γάμο στις Σπέτσες! [pics]

Full in love απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι τους στην Ελλάδα ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Οι δυο ηθοποιοί που ζουν και εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, επέστρεψαν στην Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι και ζουν τον έρωτά τους.

Μετά τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού και την καραντίνα στην Αμερική, οι δυο ηθοποιοί επέστρεψαν στην Ελλάδα και συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ενώ, μέσα στο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκαν τις Σπέτσες για το γάμο ενός φιλικού ζευγαριού.

Χωρίς να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media, αλλά φωτογραφίζοντας τα ίδια σημεία στο νησί, οι δυο τους «πρόδωσαν» την κοινή τους απόδραση στον Αργοσαρωνικό! Ο γάμος που βρέθηκαν καλεσμένοι έγινε πλάι στη θάλασσα με τον Πάνο Βλάχου και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε ένα total white outfit που συνδύασε με μπλε σακάκι και η Ιωάννα φόρεσε ένα μακρύ αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα που της πήγαινε πολύ.

Δες φωτογραφίες:

Και οι βόλτες στο νησί συνεχίζονται!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164