Site icon TLIFE

Ο pastry chef της Φαίης Σκορδά έχει σχέση με την αδερφή γνωστού τραγουδιστή

Ο pastry chef της Φαίης Σκορδά είναι ερωτευμένος και πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Βάσως Μαζωνάκη. Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν το δεσμό τους και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε αγκαλιασμένους στο πάρτι γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά. Ο συνεργάτης της εκπομπής “Το πρωινό” δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια μάζωξη και φυσικά επέλεξε να τον συνοδεύει η σύντροφός του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του αφού και οι δ΄το έχουν μοιραστεί κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια τους στο Παρίσι. Η πρώτη ανέβηκε στον λογαριασμό του Δημήτρης Μακρυνιώτη τον περασμένο Οκτώβρη.

Ακολούθησε κι αυτή της Βάσως με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της. Φυσικά, δεν λείπει από τα ταξίδια τους και ο Γιώργος Μαζωνάκης που είναι πολύ δεμένος με την αδερφή του και όπως φαίνεται κάνει καλή παρέα και με τον σύντροφό της.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης δεν κρύβει στις δημόσιες δηλ΄σωεις του ότι είναι ερωτευμένος ενώ σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου και η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού είναι κάτι που υπάρχει ως πλάνο στο μυαλό του. «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Είμαι σε μια δημιουργική ηλικία και αισθάνομαι πιο δυνατός από ποτέ. Ειλικρινά έχω αγάπη μέσα μου, που θέλω να τη δώσω απλόχερα», είπε.

© 2024 tlife.gr