Site icon TLIFE

Ο Πέτρος πήρε τ ΄όπλο του και… κυνηγάει τον Γρηγόρη! Τι έχει συμβεί;

Ο Πέτρος πήρε τ΄όπλο του και άρχισε και να κυνηγάει από σήμερα το πρωί τον Γρηγόρη. Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Ολα ξεκίνησαν από χθες το βράδυ…

Χθες ο Γρηγόρης φιλοξένησε στα “Καρντάσιανς” τον Στέλιο Ρόκκο και ανάμεσα στα άλλα, θέλησε να τον ρωτήσει και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΄κείνον και στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στην Σάσα Σταμάτη, μόνο που αντι για το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ο Γρηγόρης χρησιμοποίησε το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο η αλήθεια είναι πως ο Στέλιος Ρόκκος δεν είχε και δεν έχει καμία διαφορά.

Ε, μετά απ ΄αυτό ποιος είδε σήμερα τον Πέτρο και δεν τον φοβήθηκε, μιας και ήταν έξαλλος με τον Γρηγόρη :

“….Ο κύριος Αρναούτογλου είναι πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είναι γνωστότατο ότι ο κύριος Ρόκκος έχει πλακωθεί με τον κύριο Λιάγκα και έχει ρίξει μπινελίκια στον κύριο Λιάγκα. Εγώ με τον Ρόκκο δεν έχω τίποτα, είμαστε μια χαρά. Ο Αρναούτογλου, αντί να ρωτήσει τι έγινε με τη Σταμάτη και τον Λιάγκα, λέει τι έχει γίνει με τον Κωστόπουλο».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος απευθύνθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι έγινε με τον Κωστόπουλο ρε Γρηγοράκη; Πες μου κι εμένα να καταλάβω! Πες μου αγοράκι μου! Θα σου φέρω μια πίτσα! Αλλά πιστεύω ότι έκανες λάθος. Δεν πειράζει. Αλλά είναι τρελό! Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν…”
© 2024 tlife.gr