Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το sold out αυτονόητο – Παράταση των εμφανίσεών του

Παράταση εμφανίσεων για τον Σάκη Ρουβά. Μαζί με την Πάολα και την Τάμτα συμπληρώνουν 6 μήνες sold out επιτυχίας. Αναμενόμενο; Για τους περισσότερους ναι! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Κέντρο Αθηνών αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης και το πιο hot σημείο συνάντησης επωνύμων και μη.

Η φαντασμαγορική πρεμιέρα και η υποδοχή του #Stardome από το απαιτητικό κοινό της Αθήνας ήταν το πρώτο δείγμα ότι το σχήμα θα πάει καλά. Τόσο καλά που έκανε τους υπεύθυνους να αλλάξουν τα σχέδιά τους για το Grand Finale. Μπορεί πριν από λίγες μέρες να ανακοινώθηκε ότι οι εμφανίσεις θα ολοκληρωθούν στις 18 Φεβρουαρίου αλλά μία παράταση ήρθε να χαροποιήσει τους θαυμαστές του Σάκη Ρουβά.


Το #Stardome Finale πήρε παράταση για ένα μήνα μετά, για το Σάββατο 11 Μαρτίου. Συμπληρώνοντας έτσι 6 μήνες sold out εμφανίσεων! Και βάζοντας στο μετρητή του unstoppable Σάκη Ρουβά πολλά χιλιόμετρα live εμφανίσεων. Estate, Ακρωτήρι Estate Seaside και Κέντρο Αθηνών χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς ξεκούρασης αλλά αντίθετα με παράλληλα project να τρέχουν.


Ο Σάκης Ρουβάς έκανε όλα αυτά που έβαλε στο μυαλό του και κατάφερε να είναι ο πρωταγωνιστής. Έκανε το sold out στα μαγαζιά αυτονόητο και τον κόσμο να μην χορταίνει να τον βλέπει. Ούτε στην σκηνή αλλά ούτε και στην τηλεόραση.

Έχει κερδίσει το στοίχημα και σαρώνει στο The Voice of Greece, σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου έκανε την ανατροπή με το ρόλο του coach. Ξεδίπλωσε ένα αυθεντικό και χαλαρό προφίλ χωρίς όμως να παύει να είναι απαιτητικός αλλά και δίκαιος με τους διαγωνιζομένους. Δεν είναι τυχαίο που οι παίκτες της ομάδας του μιλούν για εκείνον με θαυμασμό και σεβασμό.

Θετικά είναι όμως και τα περισσότερα σχόλια στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς ήταν και είναι και θα είναι ένας καλλιτέχνης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Γιατί φροντίζει να έχει πάντα κάτι να πει. Μας προλαβαίνει στη γωνία έχοντας ετοιμάσει ήδη την επόμενη κίνηση, πριν καν την σκεφτούμε.

Πριν προλάβουμε δηλαδή να εμπεδώσουμε τον coach Σάκη Ρουβά επιστρέφει και στον ρόλο του παρουσιαστή. Θα είναι και στον 5ο κύκλο του πιο πετυχημένου μουσικού talent show, X Factor με το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί να τον δει.

Κι ενώ όλα αυτά για μας είναι πια γνωστά, ο Σάκης σίγουρα ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164