Site icon TLIFE

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε γυμναστήριο! [pics,vids]

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζονται μια κοινή φιλοσοφία ζωής και ακολουθούν καθημερινά ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και φυσικά μοιράζονται τις προπονήσεις τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ζευγάρι μάλιστα, διαθέτει στο σπίτι του στην  Αθήνα ένα δωμάτιο που είναι ο χώρος όπου βρίσκονται όλα τα απαραίτητα για την γυμναστική τους και προπονείται καθημερινά. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα έχει δοκιμάσει και πολλά διαφορετικά είδη γυμναστικής και έχει βρει πια το αγαπημένο της.

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει πιλάτες

«Pilates, η νέα μου αγάπη! Αγαπάμε το σώμα μας και το κρατάμε δυνατό και υγιές με οποίο τρόπο μας αρέσει! Pilates, yoga, βάρη, τρέξιμο, κολύμπι …. η λίστα είναι μεγάλη! Βρες τι σου αρέσει, πειραματίσου, μάθε, παίξε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της και ανέβασε φωτογραφίες και video από την προπόνησή της με την pilates instructor Ariana Kangelaridis. Τα δυο κορίτσια εκμεταλλεύτηκαν το χώρο του σαλονιού, τον μετέτρεψαν (για λίγο) σε γυμναστήριο και έκαναν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και ενδυνάμωσης.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε τη δική της γυμναστική, είπε να «πειράξει» λίγο και τον καλό της και εισέβαλλε στο δωμάτιο γυμναστικής, όπου βρισκόταν ο Σάκης Τανιμανίδης, δημοσιεύοντας ένα Video στο Instagram story της όπου ανέφερε ότι ο σύζυγός της… «is on fire»!

Το ζευγάρι μοιράζεται τις ίδιες συνήθειες!

© 2024 tlife.gr