Ο Θανάσης Βασιλάκος αγκαλιά με την Φελίσια Λαπάτη… Πρωταγωνιστεί στο νέο του κλιπ!

Τη Δευτέρα κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Θανάση Βασιλάκου με τίτλο «Τι κορίτσι εχω εγω» αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια. Tο «δικό» του κοριτσι στο νέο του βιντεοκλιπ είναι η Φελίσια Λαπάτη Οι δυο τους ακολούθησαν κατά γράμμα της τις οδηγίες του μετρ του είδους Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το αποτέλεσμα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση καθώς πολλοί μιλάνε για ένα νέο ερωτα στη σοου μπιζ καθώς τα τρυφερά τετ α τετ δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σε μουσική Teo Tzimas και στίχους Δημήτρη Μπέρη είναι ένα τραγουδι που θα τραγουδηθει από ολους.
Εδώ και μερικά χρόνια έχει μπει ακόμη δυναμικότερα στη μουσική μας πραγματικότητα και μας χαρίζει πολλές, αγαπημένες επιτυχίες
Τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι από τη διασκευή του τραγουδιστή στο γνωστό δημοτικό τραγούδι «Το Μαντήλι» , το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, έχοντας συγκεντρώσει μέσα σε ένα χρόνο κυκλοφορίας περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές.

Ο νεαρός τραγουδιστής μετρά αξιόλογες συνεργασίες , όπως με Βασίλης Καρρά, Αντύπα, Ζαφείρη Μελά, Κατερίνα Στανίση, Δημήτρη Χρυσοχοίδη, Γιώργο Γιαννιά, Χρήστο Μενιδιάτη και Ανδρέα Στάμο .

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164