Site icon TLIFE

Ο Τόνυ Μαυρίδης για τη διαμάχη με την Έλενα Παπαρίζου: «Αυτή είναι η αλήθεια για την έξωση από τη μεζονέτα»

Λίγες ώρες μετά την είδηση για τη δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου αναφορικά με τη μεζονέτα στη Γλυφάδα, ο Τόνυ Μαυρίδης διαψεύδει, μέσω του δικηγόρου του, τις πληροφορίες που τον θέλουν να καλείται να εγκαταλείψει την οικία που μέχρι και σήμερα διαμένει.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος, κ. Ανδρέας Μήτσαινας, «ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κο Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Τόνυ Μαυρίδη αναφέρει:

«Αναφορικά με την υπόθεση του εντολέως μου Τόνυ Μαυρίδη, η οποία έλαβε τα φώτα της δημοσιότητας και προς διευκρίνιση των όσων εσφαλμένα επικοινωνούνται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη διαφορά, αφορά μια παλαιά δικαστική διένεξη του κου Μαυρίδη με την κα Έλενα Παπαρίζου, η οποία κρίθηκε τελεσιδίκως και επί της οποίας υφίσταται μια ενοχική αξίωση της άλλης πλευράς, εις βάρος του.

Επί αυτής της τελεσίδικης αναγνωριστικής, της οφειλής, αποφάσεως, εξεδόθη διαταγή πληρωμής, η οποία επιδόθηκε στον εντολέα μου, προς είσπραξη του ποσού της απαίτησης. Ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κ. Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο.

Στο πλαίσιο, πάντοτε, της καλής πίστης και διευθέτησης της εν λόγω διαφοράς, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, είμαστε σε επικοινωνία και προσδοκούμε την επίλυσή της».

Δες επίσης: Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα που έγινε αντικείμενο διαμάχης

© 2024 tlife.gr