Ο Βασίλειος Κωστέτσος για την περιπέτεια υγείας του: «Ανήκω στα άτομα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα ή εγκεφαλικό»

Μια περιπέτεια με την υγεία του είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Μια έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ο γνωστός σχεδιαστής στάθηκε η αφορμή για να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσει ότι όλα είναι καλά και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μέσα από νέα ανάρτηση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου 20/7, ο Βασίλειος Κωστέτσος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο λόγος που ανησύχησε τόσο είναι γιατί ανήκει στα άτομα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

«Σας Ευχαριστώ Όλους !Και Τον καθένα ξεχωριστά! Για την σκέψη, τα όμορφα λόγια, και το αν και «μόνος»…με κάνατε να αισθάνομαι ότι έχω εκτός από μια μεγάλη αγκαλιά και μια «μεγάλη οικογένεια», που συμπληρώνει τους λίγους πια δικούς μου ανθρώπους! Δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι ούτε να είμαι αινιγματικός!

Ανήκω στα άτομα δυστυχώς υψηλού κινδύνου για έμφραγμα η εγκεφαλικό και χθες θορυβήθηκα πολύ! Ευτυχώς τα πρώτα νέα ήταν καλά! Σαφώς θα ελεγχθεί περαιτέρω με πιο αναλυτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες… Μια και οι ρυθμοί μας πλέον η καθημερινότητα και η κοινωνία μας δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να ζεις την ζωή σου ανέμελα και ευτυχισμένα! ζώντας το σήμερα χωρίς αύριο!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164