Οδυσσέας Σταμούλης: Κλίμα οδύνης στην κηδεία του 11χρονου γιου του – Τραγική φιγούρα ο ηθοποιός και η μητέρα του παιδιού

Ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύντροφός του θρηνούν για τον θάνατο του 11χρονου γιου τους, Χρήστου που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Οι δυο γονείς ήρθαν αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής τους και σήμερα κήδεψαν το μονάκριβο παιδί τους στην τελευταία του κατοικία.

Το άκουσμα της είδησης προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και σε όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον ηθοποιό τονίζοντας την τεράστια αγάπη και αδυναμία που είχε στον γιο του.

Σήμερα, Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας. Ο Οδυσσέας Σταμούλης και η μητέρα του παιδιού – σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και οι δύο – κήδεψαν τον γιο τους σε ηλικία μόλις 11 χρονών. 

Ο ηθοποιός έφτασε υποβασταζόμενος στο Κοιμητήριο, μη μπορώντας να διαχειριστεί την τραγική απώλεια του γιου του. Ο μικρός Χρήστος θα κηδευτεί σε λευκό φέρετρο…

Στο πλευρό του Οδυσσέα Σταμούλη βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όχι μόνο συνάδελφοι αλλά και πάρα πολύ φίλοι με τον Οδυσσέα και τον αδερφό του. Είναι ένα γεγονός τόσο τραγικό που δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς».

«Οι στιγμές είναι τραγικές, όταν χάνεται ένα παιδί δεν υπάρχουν λόγια» δήλωσε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη.

Μαίρη Βιδάλη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164