Ο Ιταλός σεφ του εστιατορίου στο ξενοδοχείο Villa Crespi στο Orta San Giulio. Φρέσκο ψάρι (Ιούλιος Αύγουστος)
Ferran Adria
Μαζί με τον αδελφό του, Albert. Ηισορροπία της γεύσης (Νοέμβριος/ Δεκέμβριος)
Michel Bras
Του ανήκει το εστιατόριο Bras στη Laguiole στη Γαλλία. Embras (Μάρτιος/Απρίλιος)
Davide Oldani
Ο σεφ του εστιατορίου D'O, με ένα αστέρι Michelin, στο Μιλάνο. Zero Mile Risotto (Μαίος/Ιούνιος)
Carlo Cracco
Ένας από τους πιο διάσημους ιταλούς σεφ. Είναι ο άνθρωπος στο τιμόνι του εστιατορίου Cracco Peck στο Μιλάνο. Το τέλειο αυγό (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος)
Massimo Bottura
Ο σεφ του εστιατορίου Osteria Francescana με τα τρία αστέρια Michelin στη Modena της Ιταλίας, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του κόσμου. Ηκουλτούρα του φαγητού (Ιανουάριος/Φεβρουάριος)
Ferran Adrià
Ο φημισμένος Ισπανός σεφ στον οποίο ανήκει το το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο elBulli στην Καταλονία. Μάλιστα, «κέρδισε» και το εξώφυλλο του ημερολογίου. Οράματα ο τίτλος της φωτογράφισής του