Οι ανατροπές στο “Dancing” συνεχίζονται ! Εκτός παιχνιδιού βγήκαν η Νάντια και ο Τρύφωνας !

Κι ,όμως, οι ανατροπές στο φετινό “Dancing with the stars” δεν έχουν τελειωμό ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί για ακόμα ένα live είδαμε να αποχωρεί ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού. Ναι, τι κι αν πολλοί στοιχημάτιζαν πως η Νάντια Μπουλέ θα ήταν εκείνη που θα έφτανε σίγουρα μέχρι τον τελικό και μην σας πω, πως θα κέρδιζε και την… κούπα με την σκέψη ότι είναι ένα Αντεννικό πρόσωπο;

Τελικά έκαναν λάθος ! Η Νάντια αποχώρησε απόψε χωρίς καν να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, αφού οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που σε αυτό το σόου έχουν τον τελευταίο λόγο, οπότε ανάλογα και με το πως μοιράζουν τις ψηφους τους κάνουν και… παιχνίδι !

Εκτός βέβαια από την Νάντια, από το “Dancing” αποχώρησε και η… μασκότ του παιχνιδιού, ο Τρύφωνας Σαμαράς ! Βλέπετε το live της Πέμπτης είχε… νταμπλ αποχώρηση ! Ετσι, ο Τρύφωνας δεν τα κατάφερε να συνεχίσει με την τσαχπινιά του παρακάτω και αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του χορού.

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό της Κυριακής πήραν ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά και η Αγγελική Ηλιάδη, της οποίας η… μετάβαση στον ημιτελικό πρέπει να ομολογήσουμε, πως ήταν μία μικρή έκπληξη !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164