Site icon TLIFE

Οι celebrities της διεθνούς showbiz επέλεξαν και φέτος την Ελλάδα – Αυτοί είναι οι stars που έκαναν διακοπές στη χώρα μας

Θετική ψήφο στην Ελλάδα έδωσαν για ένα ακόμα καλοκαίρι stars του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Ιόνια νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα και influencers με διεθνή ακτινοβολία.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

  • Κιάρα Φεράνι

Τις τελευταίες ώρες η Κιάρα Φεράνι έχει ξεκινήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram από τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τον γιο της και την κόρη της.

Η 37χρονη Ιταλίδα Infuencer χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Fedez μετά από 5 χρόνια γάμου και φέτος απολαμβάνει το καλοκαίρι μόνο μαζί με την κόρη και τον γιο της στο νησί των ανέμων.

  • Κάιλι Τζένερ

Η διάσημη τηλεπερσόνα επισκέφθηκε την Ελλάδα για να απολαύσει μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέισι Καρανικολάου, η οποία είναι Ελληνίδα.

Οι δύο φίλες, λίγο μετά το ταξίδι τους στη Βενετία, βρέθηκαν στη Μονεμβασιά, από όπου δημοσίευσαν και σχετικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμού στο Instagram.

  • Μικέλε Μορόνε

Ο Ιταλός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία “365 ημέρες” του Netflix, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στο μπαρ Aroma μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη.

O 33χρονος σταρ, με την συνοδεία σωματοφύλακα συνέχισε την βόλτα του προς άγνωστη κατεύθυνση. 

  • Νάταλι Πορτμαν

Η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, που πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον σύζυγό της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, πήρε την 7χρονη κόρη τους και την παρέα της, και επισκέφθηκαν το νησί των ανέμων.

Η ίδια μπορεί να μην ανέβασε καμία φωτογραφία στα social media, ο φακός των ρεπόρτερ την «έπιασαν» σε αποβάθρα του νησιού τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε φουσκωτό σκάφος.

  • Κέιτ Χάντσον

Η χολιγουντιανή ηθοποιός επισκέπτεται κάθε χρόνο την Σκιάθο με τους διάσημους γονείς της, ωστόσο φέτος έκανε μια στάση και στην Αθήνα.

Η Kate Hudson έμεινε στην Αθήνα σε άκρως πολυτελές ξενοδοχείο στα νότια προάστια, έχοντας τη δική της ιδιωτική κατοικία. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε και τον Παρθενώνα.

  • Ζακ Έφρον

Στην Μύκονο βρέθηκε για πέντε ημέρες ο χολιγουντιανός σταρ Zac Efron, επιλέγοντας για την διαμονή του πολυτελή βίλα στην οποία έμενε κλεισμένος τις περισσότερες ώρες για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Ο 37χρονος πρωταγωνιστής, κατά την παραμονή του στο νησί χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του και στη συνέχεια πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο για Ίμπιζα.

  • Τζέσικα Άλμπα

Και η Τζέσικα Άλμπα επέλεξε τη Μύκονο για να χαλαρώσει με την οικογένειά της. Η ίδια μάλιστα, αποφάσισε να κάνει κρουαζιέρα με την οικογένειά της στις νότιες παραλίες του νησιού.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την 43χρονη σταρ κατά την άφιξη και την αποβίβασή της στον Ορνό. Προκειμένου να περάσει απαρατήρητη πριν επιβιβαστεί στο tender που θα την μετέφερε, φόρεσε ένα φουλάρι για να αποφύγει τους φωτογράφους.

  • Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Η 39χρονη Βραζιλιάνα και ο σύντροφός της, Kevin Trap επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο, ενώ πλέον έχουν αποκτήσει και τους δικούς τους φίλους στο νησί.

Οι παπαράτσι απαθανατίζουν αρκετά συχνά το ζευγάρι στα σοκάκια του νησιού, όπου απολαμβάνει τις βραδινές του βόλτες.

  • Αν Χάθαγουεϊ

Στη χώρα μας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η διάσημη ηθοποιός, Αν Χάθαγουεϊ. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Ύδρα με τον σύζυγό της, Adam Shulman και τους γιους τους, οι οποίοι είναι 8 και 5 ετών.

  • Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι

Την Ελλάδα και τη Σίφνο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγος του, Κάρλα Μπρούνι.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE, το πρώην προεδρικό ζεύγος γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο με θαλασσινά στον Πλατύ Γυαλό.

 

© 2024 tlife.gr