Site icon TLIFE

Οι celebrities της εγχώριας showbiz απόλαυσαν το πρωινό τους στην καρδιά της Αθήνας [pics]

Tο κυριακάτικο brunch σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του κέντρου της πόλης, υποδέχεται για όλο τον Φεβρουάριο τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastry chef και πολύ ταλαντούχου Dimitris Economides. Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας αποτελεί την ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις μαζί με την παρέα σου και απολαύσεις το brunch σου, χωρίς το άγχος του χρόνου.

Οι επώνυμοι προσκεκλημένοι ήρθαν αντιμέτωποι με με ελκυστικές επιλογές από νόστιμα comfort πιάτα, φυσικούς χυμούς και φυσικά τα καθιερωμένα Bloody Mary. Όλοι, όμως, είχαν να πουν τα καλύτερα και για την τάρτα κάστανο, τη Madame Choux Choux αλλά και τα υπόλοιπα επιδόρπια.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που φόρεσαν τα cozy outfits τους και βρέθηκαν στην καρδιά της Αθήνας, προκειμένου να απολαύσουν ένα λαχταριστό γεύμα. Μεταξύ αυτών η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Έβελυν Καζαντζόγλου.

Δες φωτογραφίες:

Σάκης Τανιμανίδης, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Νίκος Γεωργιάδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Παπαδάκης

Ζενεβιέβ Μαζαρί, Φώτης Σεργουλόπουλος

Juan Rodriguez, Θέμης Γεωργαντάς, Μαλού Κυριακοπούλου

Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Κατερίνα Καινούργιου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Μαλού Κυριακοπούλου, Juan Rodriguez

Άρης Καβατζίκης, Στέλιος Καφαντάρης

© 2024 tlife.gr