Οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αποχαιρετούν τον Θάνο Μικρούτσικο

Ανείπωτη θλίψη στο Πανελλήνιο προκαλεί ο θάνατος του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Θάνου Μικρούτσικου. Ο τεράστιος μουσικοσυνθέτης έδινε μάχη χρόνια τώρα με τον καρκίνο, και νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου και πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου (28.12.2019) σε ηλικία 72 ετών. Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε σφραγίσει την ελληνική μουσική δημιουργώντας μουσικές και τραγούδια – διαμάντια που ακούγονται και θα ακούγονται από όλες τις γενιές.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, οι συνάδελφοι και οι φίλοι τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης…

Γιώργος Νταλάρας

Μίλτος Πασχαλίδης

“Τελευταία υπόκλιση στον πιο γενναίο. Θάνο, μαέστρο μου, σ’ευχαριστώ για όλα” έγραψε ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Instagram.

Πέτρος Φιλιππίδης

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙ’ΑΠΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΕΤΟΣ» Και μεγάλος είσαι και αετός!!!ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Πέγκυ Ζήνα

“Και κάπως έτσι…η ιστορία γίνεται σιωπή…σας ευχαριστούμε οι νεότεροι γι αυτό το κομμάτι ιστορίας που γράψατε και για όσα μας χαρίσατε… θα σας τραγουδάμε πάντα…καλό ταξίδι λουσμένο με φως…” έγραψε η Πέγκυ Ζήνα.

Ελευθερία Αρβανιτάκη

“Αποχωριζόμαστε έναν μεγάλο δημιουργό, μια μεγάλη φυσιογνωμία στη μουσική μας ζωή, έναν συγκινητικό άνθρωπο. Το έργο του θα είναι πάντα κοντά μας!!! Η λύπη μου μεγάλη. Καλό ταξίδι αγαπημένε Θάνο”, έγραψε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια.

Δημήτρης Μπάσης

“Θάνο καλό ταξίδι… Θα ζεις για πάντα μέσα από τα τραγούδια σου…” έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Γιώργος Καραδήμος

“Αυτή η φωτογραφία είναι από την τελευταία μεγαλειώδη συναυλία του Θανου Μικρουτσικου στο Ηρώδειο ενώ τραγουδούσε τους θρυλικούς και μόνο δικούς του «εφτα νανους». Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτί τη βραδιά, αυτή την ερμηνεία όλο πόνο αλλά και δυναμισμό και αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή… Ένας τεράστιος συνθέτης, ένας υπέροχος άνθρωπος, μια ανυπολόγιστη απώλεια. Έφυγε ο ήρωας μου… Ο ήρωας όλων μας…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής στο Instagram.

Ελισάβετ Μουτάφη

“Τώρα, μαζί με τους εφτά σου κατηφοράς, καλό δρόμο…” έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

“Καλό ταξίδι Θάνο Μικρούτσικε…. Οι μουσικές σου μύριζαν Ελλάδα, ήταν φουρτουνιασμένες θάλασσες παγκόσμιες και έναστροι, καθάριοι ουρανοί, είχαν τη δύναμη της αγάπης και την όψη γενναίας ψυχής! Μου σημάδεψες τα χρόνια της εφηβείας μου με το «Όσο κρατάει ένας καφές»- που μου έδωσες την τιμητική άδεια να επανεκτελέσω το 2003-το «Συγνώμη για την άμυνα» και πιο πολύ το «Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια» ( Το «Μη σε νοιάζει» στο repeat στο κασετόφωνο). Θα είσαι πάντα μαζί μας με τα τόσα σπουδαία τραγούδια σου”, έγραψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο Instagram.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

“Αντίο Θάνο Μικρούτσικε! «Κουφός ο Σάλαχ το κατάστρωμα σαρώνει. Μ’ ένα ξυστρί καθάρισέ με απ’ τη μοράβια. Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει. Γιε μου που πας; Μάνα, θα πάω στα καράβια.» έγραψε ο ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164