Site icon TLIFE

Οι γυμνές φωτογραφίες της κόρης της Ornella Muti στο instagram και η απόγνωσή της για σέξ!

H συμπεριφορά της κόρης της ντίβας του ιταλικού κινηματογράφου, Ornella Muti έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Η Naike Rivelli αρέσκεται στο να πετάει τα ρούχα της και να βγάζει φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια αναρτά στον λογαριασμό της στο instagram και το twitter.

H 38χρονη τραγουδίστρια μάλιστα δεν δίστασε να δώσει και συνέντευξη ολόγυμνη στην κάμερα της εκπομπής Lucignolo του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού Italia 1.

Αυτή η τηλεοπτική της εμφάνιση προέκυψε ύστερα από την κατάργηση ενός βίντεο της από τα social media που την έδειχνε γυμνή στην μπανιέρα. Θεωρήθηκε ακατάλληλο από τους διαχειριστές του instagram. Έτσι αποφάσισε να βγει στην συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς ρούχα! Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τη σεξουαλική της δραστηριότητα. “Δεν κάνω σεξ εδώ και τρεις μήνες. Θέλω να ερωτευθώ έναν άνδρα, ή μία γυναίκα” είπε.

Η Naike, παρά την απόφαση των υπευθύνων της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, δεν πτοείται και συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με σέξι πόζες αλλά άλλες όπου φιλά γυναίκες.

© 2024 tlife.gr